Tallilla tapahtuu

Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin Aspa eli kavereiden kesken Armi! ❤

Armi on 10-vuotias tamma Puolasta, joka löytyi meille luotettavan yhteistyökumppanin kautta. Hän on kilpaillut 100cm luokissa ja taitaa heB-A asiat.

Armi

Siirrymme käyttämään Hopotia…

Syyskaudella 2021 ratsastuskoulullamme puhaltaa hieman uudet tuulet, sillä siirrymme 1.8.2021 käyttämään Hopotin nykyaikaista järjestelmää. Käy tutustumassa Hopotiin!

Tuntiperuutukset tulee jatkossa tehdä suoraan Hopotin kautta. Mikäli kyseessä on äkillinen sairastapaus, voit peruuttaa tuntisi sähköpostilla. Korvaustunnin näissä tapauksissa saat lääkärintodistusta vastaan. Perumatta jätettyä tuntia ei hyvitetä.

Varaa ratsastustunteja

Uusi ohjaaja Pauliina Virta

Pauliina aloittaa Ratsastuksen ohjaajaopinnot elokuussa 2021 ja työskentelee opintojen ajan myös Tuomarinkylän Ratsastuskoulussa. Hänellä on pitkä ura kilparatsastaja takana ja on menestynyt aina 140 cm tasolle esteratsastuksessa. Pauliina kiinnittää opetuksessaan paljon huomiota ratsastajan ja hevosen yhteistyöhön, sen pitää olla mahdollisimman vaivatonta ja molempien pitää kuunnella toisiaan. Pauliina pitää myös yksityistunteja Tuomarinkylässä ja Ruskeasuolla.

Syyskausi 2021

Syyskausi on 3.8.-2.1.2022.

Uusi aamutunti tulossa Tuomarinkylään keskiviikolle klo 10-11. Taso Helppo B. Ohjaaja: Pauliina Virta

Kysy lisää sähköpostilla info@tuomarinkylanratsastuskoulu.fi

Voit myös varata irtotunnin helposti Hopotin kautta kyseiselle tunnille!

Kesän 2021 kurssit

Löydät nyt osiosta kurssit ja palvelut kesän 2021 kurssitarjontamme Tuomarinkylässä ja Ruskeasuolla. Kysy lisää tai varaa oma paikkasi kurssilta sähköpostilla.

Ota yhteyttä sähköpostilla:

Tuomarinkylä: info@tuomarinkylanratsastuskoulu.fi

Ruskeasuo: ruskeasuo@tuomarinkylanratsastuskoulu.fi