Kurssit ja palvelut

Kurssit ja palvelut

KESÄ 2020

Tulossa pian!

Kevään 2020 erikoiskurssit

Estekurssi torstaisin 16.1.-19.3.2 klo 17-18 Tuomarinkylässä

Perehdymme kurssilla ratsastajan tasapainoon, kevyeen istuntaan ja mukautumiseen esteillä. Myös esteratsastuksessa hevosen liikkumisessa tärkeintä on saavuttaa suoruus, tahti ja tasapaino, ja oppia säilyttämään rytmi. Kun ratsastajan tasapaino on riittävä, ja ratsastaja pystyy esteitä hypätessään säätelemään edellä mainittuja asioita, voi estetehtävien teknisyyttä lisätä ja estekorkeuttakin hieman nostaa. Kurssi on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat jo tutustuneet esteratsastuksen saloihin. Ryhmäkoko max. 6 ratsukkoa. Hinta 560€. Vielä tilaa!

Istuntakurssi torstaisin 20.2.-19.3 klo 20-21 Ruskeasuolla

Viiden kerran kurssin aikana etsimme tasapainoisen istunnan rakennuspalikoita. Käymme läpi kaikissa askellajeissa, miten ratsastajan tulisi joustaa ja liikkua hevosen mukana, jotta saavutetaan tahdikas ja aktiivinen perusliike. Eri harjoitusten avulla kokeilemme miten istunnalla voi vaikuttaa hevoseen, myös eri kouluratsastus liikkeiden aikana. Ryhmäkoko max. 6 ratsukkoa. Hinta 300€. Täynnä!

Hiihtoloman 2020 alkeiskurssi

Kurssi sisältää 9h ratsastusta ja 3h teoriaa (teoria 15.2.-17.2. klo 13-14).  Kurssin aikana opit hevosenhoitoa ja ratsastuksen perusteet. Kurssi soveltuu liikunnallisille ja normaalipainoisille ratsastuksen aloittajille ilman yläikärajaa (alaikäraja 9v). Hinta 500€. Vielä tilaa!

Pepin ponikoulu 19.1.2020 alkaen

Ponikoulu on suunnattu 6-9v lapsille, jotka haluavat tutustua ponien hoitoon ja aloittaa leikkimielisen ratsastuksen ohjatusti ennen mahdollista alkeiskurssia.
Joka kerta on ratsastusta kahdeksan lapsen ryhmässä, joka tapahtuu maneesissa, kentällä tai maastossa.
Ponikoulu toteutetaan 10 kerran kurssina sunnuntaisin klo 14-15.
Hinta 300€.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@tuomarinkylanratsastuskoulu.fi