Kurssit

Kurssit ja palvelut

TUOMARINKYLÄ

 

KESÄN 2018 ALKEISKURSSIT

Lasten alkeiskurssi: 9.7.-19.7.2018 arki-iltapäivisin

Kurssiin kuuluu 3h teoriaa ja 9h ratsastusta. Alaikäraja 9v. Kurssin aikana opit hevosenhoitoa ja ratsastuksen perusteet. Alustavan ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostitse, mutta varsinainen ilmoittautuminen vaatii tutustumiskäynnin tallille sovittuna ajankohtana.  Hinta 460€.

Aikuisten alkeiskurssi:  11.6.-21.6.2018 arki-iltaisin

Kurssiin kuuluu 3h teoriaa ja 9h ratsastusta. Kurssin aikana opit hevosenhoitoa ja ratsastuksen perusteet.  Kurssi soveltuu liikunnallisille ja normaalipainoisille aikuisille ilman yläikärajaa.     Hinta 460€. TÄYNNÄ!

 

KESÄN 2018 PALUU SATULAAN – KURSSIT

11.6.-21.6.2018 arki-iltaisin

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Kertaamme teoriatunnilla hevosen varustamisen tuntia varten. Ratsastustunneilla aloitamme perusteista, pääpainona ratsastajan kehonhallinta ja apujen käyttö. Ohjelmaan kuuluu myös puomi- ja esteharjoituksia ja maastoratsastusta. Kurssiin sisältyy 1 tunti käytännön opetusta ja 9 tuntia ratsastusta. Hinta 420€. TÄYNNÄ!

9.7.-19.7.2018 arki-iltaisin

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Kertaamme teoriatunnilla hevosen varustamisen tuntia varten. Ratsastustunneilla aloitamme perusteista, pääpainona ratsastajan kehonhallinta ja apujen käyttö. Ohjelmaan kuuluu myös puomi- ja esteharjoituksia ja maastoratsastusta. Kurssiin sisältyy 1 tunti käytännön opetusta ja 9 tuntia ratsastusta. Hinta 420€. TÄYNNÄ!

SYKSYN 2018 PALUU SATULAAN – KURSSIT

KAUSIMUOTOINEN Paluu Satulaan -kurssi 1.8.-3.10.2018 Keskiviikkoisin klo 20-21

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Kertaamme teoriatunnilla hevosen varustamisen tuntia varten. Ratsastustunneilla aloitamme perusteista, pääpainona ratsastajan kehonhallinta ja apujen käyttö. Ohjelmaan kuuluu myös puomi- ja esteharjoituksia ja maastoratsastusta, Kurssiin sisältyy 1 tunti käytännön opetusta ja 10 tuntia ratsastusta. Hinta 462€ TÄYNNÄ!

KAUSIMUOTOINEN Paluu Satulaan -kurssi 10.10.-12.12.2018 Keskiviikkoisin klo 20-21

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Kertaamme teoriatunnilla hevosen varustamisen tuntia varten. Ratsastustunneilla aloitamme perusteista, pääpainona ratsastajan kehonhallinta ja apujen käyttö. Ohjelmaan kuuluu myös puomi- ja esteharjoituksia ja maastoratsastusta, Kurssiin sisältyy 1 tunti käytännön opetusta ja 10 tuntia ratsastusta. Hinta 462€

KESÄN 2018 ERIKOISKURSSIT JA KESÄKORTTI

Kesäkortti 6h 11.6-19.7.18                    

Kesäkorttitunnit pyörivät joka arkipäivä alkaen klo 16. Kesäkortti on mainio tapa pitää ratsastustuntumaa yllä kausituntien ollessa kesätauolla. Voit varata tunnit itsellesi sopiville päiville ja sopivaan aikaan. Ryhmäkoko maks. 8 ratsukkoa. Olemme lisänneet kesäkorttitunteja ilta-aikaan eli jokaiselle löytyy tuntivaihtoehtoja!  HINTA 250 € / 6H

Ponipuuhaleiri lapsille 2-6.7.18 Klo 10-15

Puuhaleirillä lapset pääsevät harjoittelemaan ratsastusta, hoitamaan poneja, ohjastamaan ponikärryjä, vikeltämään eli voimistelemaan hevosen selässä sekä pidämme myös hevosten kauneuskilpailut. Sään salliessa käymme myös uimassa läheisellä uimarannalla. Leiri on suunnattu 8 – 12- vuotiaille lapsille. Ratsastustunneilla ja leiripäivän aikana käytössä ovat avustajat, kuitenkin jokaisen lapsen oman kehittymisen mukaan opettelemme toimimaan tallilla myös itsenäisesti. Leiriläiset saavat päivittäin herkullisen kotiruoka- lounaan! Ohjaaja: Peppi Aalto  HINTA 460 €

Opi istumaan- kurssi 18-21.6.18 Klo 19-20

Nyt perusistunta kuntoon! Ratsastajan perusistunnan merkitystä ei voi liikaa korostaa, istunnan pienetkin virheet heijastuvat sekä hevosen että ratsastajan toimintaan. Tällä kurssilla tehdään harjoituksia jalustimien kanssa ja ilman, käytämme myös kavaletteja apuna. Kurssi soveltuu ratsastajille jotka hallitsevat hevosen kaikissa askellajeissa. Opettaja: Minna Aaltonen HINTA 180 €

 Aikuisten Tehokurssi 25-29.6.18 Klo 17-21.30

Kurssiin sisältyy kaksi tuntia ratsastusta päivittäin, teoriaa vaihtuvin aihepiirein, istuntaharjoituksia sekä ohjattua ratsastajille suunnattua oheisliikuntaa. Ratsastustunneilla on päivittäin vaihtuva teema, kouluratsastuksen lisäksi teemme harjoitteita mm: puomeilla ja kavaleteilla sekä käymme virkistäytymässä maastossa. Istuntaharjoituksia teemme yksilöllisesti liinatunneilla. Kurssin viimeisenä päivänä käymme yhdessä picnikillä Tuomarinkylän Kartanon puistossa. Opettaja: Minna Aaltonen  HINTA 490 € TÄYNNÄ!

Maastokurssi Luonnosta nauttien 2.7-4.7.18 Klo 19-20

Maastokurssi luonnosta nauttien on suunnattu ratsastajille jotka haluavat nauttia luonnosta ja leppoisista maastoretkistä yhdessä hevosen kanssa. Kierrämme Tuomarinkylän Kartanon alueen peltoja, käymme Vantaanjoen rannoilla, sekä samoilemme Lystikukkulan metsässä ratsastuskoulun luotettavien opetusratsujen kanssa kesäilloista nauttien.  HINTA 150 € TÄYNNÄ!

Maastokurssi Vauhdista nauttien 2-4.7.17 Klo 18-19

Maastokurssi vauhdista nauttien on tarkoitettu ratsastajille jotka hallitsevat hevosen kaikissa askellajeissa. Samalla kun nautimme Tuomarinkylän Kartanon alueen upeista maisemista, haemme myös ”vauhdin huumaa” reippailla ravi- ja laukkapätkillä. Tuomarinkylässä on erikseen hevosille maastoratsastustiet, joiden huolletut pohjat ja pitkät suorat kutsuvat ratsastajia nauttimaan maastoratsastuksesta.  HINTA 150 € TÄYNNÄ!

Istuntakurssi 9-11.7 Klo 20-22

Kurssin keskeisenä teemana on löytää tasapainoinen ja hevosen liikkeisiin mukautuva perusistunta. Kurssiin sisältyy tunti ratsastusta ja tunti teoriaa päivittäin. Teoriatunneilla teemme kehonhallinta harjoituksia ilman hevosta, hyödynnämme apuna mm. jumppapalloa ja trampoliinia.
Käytämme paljon Centered Riding- metodeita, pyrkien löytämään jokaiselle ratsastajalle oman kehon salliman asennon ja istunnan. Kurssi soveltuu myös aikaisemmin istuntakurssilla olleille ratsastajille! Tälle kurssille voi ilmoittautua myös pelkästään teoriatunneille. Ohjaaja: Outi Tossava  HINTA 195 € TÄYNNÄ!

Tehokoulukurssi 16-20.7.18 Klo 20-21.30

Tämä kurssi ei jätä ketään kylmäksi! Puolentoista tunnin tehokas työskentely aika takaa hellät vatsalihakset ja tehokkaan treenin myös omalle kropalle.
Kurssin aikana käymme läpi kouluratsastuksen perusteita alkaen tahdista, tasapainosta ja suoruudesta, päättyen sivuttaisliikkeisiin, kokoamiseen sekä keskiaskellajeihin. Oman aikansa saa myös ratsastajan istunta ja sillä hevoseen vaikuttaminen. Ratsastajien taitotason mukaan käytämme myös kankisuitsitusta. Ratsastustaito vähintään H:B, ryhmäkoko maks 6. ratsukkoa. Ohjaaja: Outi Tossava  HINTA 245 €

 Estealkeiskurssi 2-6.7.18 Klo 17-18

Kiinnostaako esteratsastus tai oletko jo päässyt kokeilemaan esteratsastusta ja on syttynyt into oppia lisää? Estealkeiskurssi on silloin sinulle juuri oikea ratkaisu päästä harjoittelemaan esteratsastuksen perusteita. Kurssi on tarkoitettu vähintään Perusmerkki- tasoisille ratsastajille joilla on hiukan tai ei ollenkaan estekokemusta. Aloitamme kurssin puomitehtävillä, harjoittelemme niiden avulla este- ja kevyttä istuntaa sekä löydämme hyvän tasapainoisen asennon jonka kautta pääsemme hyppäämään esteitä.  HINTA 220 € TÄYNNÄ!

Hevosmiestaitokurssi 12-13.7.18 Klo 19-21

Teoriakurssi joka on tarkoitettu kaikille hevosista ja niiden hoidosta ja käsittelystä kiinnostuneille.  Kurssilla harjoitellaan hevosen käsittelyä eri tilanteissa, mm. juoksutusta ja lastaamista kuljetukseen.  HINTA 100 €

HUIPPUVALMENNUSTA TUOMARINKYLÄSSÄ!

Maria ”Mascha” Collianderin kouluvalmennus 18-20.6.18 Klo 19-20

Mascha on ansioitunut kouluratsastusvalmentaja ja FEI:n viiden tähden kouluratsastustuomari jonka valmennuksesta pääsemme nyt Tuomarinkylässä nauttimaan. Valmennus on tarkoitettu vähintään H:B- tasoisille ratsastajille ja se toteutetaan 2-3 ratsastajan ryhmissä. Osallistumisesta kiinnostuneiden on keskusteltava osallistumisesta oman opettajansa kanssa.   HINTA 210 €

 

RUSKEASUO

Istuntakurssi 18-21.6 Klo 18-20

Kurssin keskeisenä teemana on löytää tasapainoinen ja hevosen liikkeisiin mukautuva perusistunta. Kurssiin sisältyy tunti ratsastusta ja tunti teoriaa päivittäin. Teoriatunneilla teemme kehonhallinta harjoituksia ilman hevosta, hyödynnämme apuna mm. jumppapalloa ja trampoliinia.
Käytämme paljon Centered Riding- metodeita, pyrkien löytämään jokaiselle ratsastajalle oman kehon salliman asennon ja istunnan. Kurssi soveltuu myös aikaisemmin istuntakurssilla olleille ratsastajille! Tälle kurssille voi ilmoittautua myös pelkästään teoriatunneille. Ohjaaja: Outi Tossava  HINTA 260 €

Tehokoulukurssi 18-21.6 Klo 20-21.30

Tämä kurssi ei jätä ketään kylmäksi! Puolentoista tunnin tehokas työskentely aika takaa hellät vatsalihakset ja tehokkaan treenin myös omalle kropalle.
Kurssin aikana käymme läpi kouluratsastuksen perusteita alkaen tahdista, tasapainosta ja suoruudesta, päättyen sivuttaisliikkeisiin, kokoamiseen sekä keskiaskellajeihin. Oman aikansa saa myös ratsastajan istunta ja sillä hevoseen vaikuttaminen. Ratsastajien taitotason mukaan käytämme myös kankisuitsitusta. Ratsastustaito vähintään H:B, ryhmäkoko 6 ratsukkoa. Ohjaaja: Outi Tossava HINTA 210 € TÄYNNÄ!

Oma Hevonen Juhannukseksi! 22-24.6

Jäätkö nauttimaan kaupungin rauhasta Juhannuksena? Oletko halunnut aina kokeilla miltä tuntuisi omistaa oma hevonen? Nyt siihen on mahdollisuus kolmen päivän ajan Ruskeasuolla! Saat ajoittaa oman itsenäisen, mutta valvotun ratsastuksesi klo 8 – 16 välille juuri sinulle sopivaan aikaan. Halutessasi voit erikseen varata Opettajalta yksityistunnin 30€ lisähintaan. Yksityistunteja voit varata vaikka jokaiselle päivälle ja näin tehdä kolmen päivän tehokurssin itsellesi! Yksityistunteja järjestämme sovitusti klo 8-20 välillä. Kurssia varatessasi keskustele opettajasi kanssa hevostoiveistasi. HINTA 110€

Deluxe Alkeiskurssi 25-29.6 Klo 17-19

Kurssi sisältää tunnin teoriaa ja tunnin ratsastusta päivittäin. Uutuutena tämä kurssi järjestetään tehokkaassa kuuden hengen pienryhmässä!  Teoriatunneilla käymme läpi hevosen hoitoa, varustamista, ratsastuksen teoriaa, sekä jokaisen mieltä askarruttavia kysymyksiä yksilöllisesti. Opettelemme käsittelemään hevosia kunnioittaen hyviä hevosmiestaitoja. Alkeiskurssilta jokainen ratsastaja saa tarvittavat valmiudet jatkaa harrastusta Jatko-1 kurssille. HINTA 360€ TÄYNNÄ!

Kohti Kilpailuita kurssi 25-29.6 Klo 19-20.30

Haluaisitko kokeilla kilpailemista kouluratsastuksessa? Oletko jo kilpaillut mutta haluaisit vielä harjoitella radan ratsastusta ohjatusti? Kohti kilpailuita kurssilla harjoittelemme jokaisen ratsastajan tasolle sopivan kouluohjelman, jonka kurssin päätteeksi jokainen ratsastaa rataharjoituksena saaden myös kirjallisen palautteen ratsastetusta radasta. Ryhmäkoko 6 ratsukkoa. HINTA 245€

Paluu Satulaan kurssi 2-13.7 Klo 19-20

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Kertaamme teoriatunnilla hevosen varustamisen tuntia varten. Ratsastustunneilla aloitamme perusteista, pääpainona ratsastajan kehonhallinta ja apujen käyttö. Ohjelmaan kuuluu myös puomi- ja esteharjoituksia ja maastoratsastusta. Kurssiin sisältyy 1 tunti käytännön opetusta ja 9 tuntia ratsastusta. HINTA 420€. TÄYNNÄ!

Kavaletti kiitäjät 2-6.7 Klo 20-21

Nouseeko Tuskanhiki ohimoille kun opettaja kantaa esteitä kentälle? Tuntuuko ettei kevyt istunta onnistu? Onko esteratsastuksesta hävinnyt ilo ja tullut kauhu tilalle?
Tämä kurssi on silloin juuri sinulle! Harjoittelemme rauhallisessa tahdissa esteratsastuksen perusteita puomi ja kavaletti tehtävillä. Jokaisen ratsastajan omien toiveiden mukaisesti pyrimme myös hyppäämään pieniä esteitä kurssin lopuksi. Käymme läpi este- ja kevyen istunnan, teemme paljon harjoituksia perus kontrollin löytämiseksi jotta puomien ylittämisestä tulee sekä ratsastajalle että ratsulle helppoa ja miellyttävää. HINTA 210€

Tehokoulukurssi 9-13.7 Klo 20-21.30

Tämä kurssi ei jätä ketään kylmäksi! Puolentoista tunnin tehokas työskentely aika takaa hellät vatsalihakset ja tehokkaan treenin myös omalle kropalle.
Kurssin aikana käymme läpi kouluratsastuksen perusteita alkaen tahdista, tasapainosta ja suoruudesta, päättyen sivuttaisliikkeisiin, kokoamiseen sekä keskiaskellajeihin. Oman aikansa saa myös ratsastajan istunta ja sillä hevoseen vaikuttaminen. Ratsastajien taitotason mukaan käytämme myös kankisuitsitusta. Ratsastustaito vähintään H:B, ryhmäkoko 6 ratsukkoa. Opettaja: Jepa Idman HINTA 260€

Deluxe Alkeiskurssi 16-20.7 Klo 18-20

Kurssi sisältää tunnin teoriaa ja tunnin ratsastusta päivittäin. Uutuutena tämä kurssi järjestetään tehokkaassa kuuden hengen pienryhmässä!  Teoriatunneilla käymme läpi hevosen hoitoa, varustamista, ratsastuksen teoriaa, sekä jokaisen mieltä askarruttavia kysymyksiä yksilöllisesti. Opettelemme käsittelemään hevosia kunnioittaen hyviä hevosmiestaitoja. Alkeiskurssilta jokainen ratsastaja saa tarvittavat valmiudet jatkaa harrastusta Jatko-1 kurssille. HINTA 360€

Opi Istumaan kurssi 16-20.7 Klo 20-21

Nyt perusistunta kuntoon! Ratsastajan perusistunnan merkitystä ei voi liikaa korostaa, istunnan pienetkin virheet heijastuvat sekä hevosen että ratsastajan toimintaan. Tällä kurssilla tehdään harjoituksia jalustimien kanssa ja ilman, käytämme myös kavaletteja apuna. Kurssi soveltuu ratsastajille jotka hallitsevat hevosen kaikissa askellajeissa.  HINTA 210 €

 

 

HUIPPUVALMENNUSTA RUSKEASUOLLA!

Maria ”Mascha” Collianderin kouluvalmennus 14-15.6.18 Klo 18 alkaen

Mascha on ansioitunut kouluratsastusvalmentaja ja FEI:n viiden tähden kouluratsastustuomari jonka valmennuksesta pääsemme nyt Ruskeasuolla nauttimaan. Valmennus on tarkoitettu vähintään H:B- tasoisille ratsastajille ja se toteutetaan 2-3 ratsastajan ryhmissä. Osallistumisesta kiinnostuneiden on keskusteltava osallistumisesta oman opettajansa kanssa.   HINTA 140 €